در هفته سلامت:
آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای در مدارس فرزانگان استان گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای اجرای برنامه های هفته سلامت، نشانگرهای رنگی تغذیه ای در مدرسه فرزانگان استان گیلان آموزش داده شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در هفته سلامت با توجه به برنامه هایی که معاونت غذا و دارو دانشگاه برای تمامی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان شبکه های شبکه های بهداشت و درمان تعیین نموده است، مهتاب حسندخت کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیاهکل در مدارس فرزانگان این شهر حضور یافت و آموزش هایی در زمینه هرم غذایی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای و معرفی برچسب اصالت فرآورده های سلامت محور ارائه داد.
انتهای پیام/
نظر دهید