اجرای برنامه جامع ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولیدی مواد غذایی در استان گیلان
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برنامه جامع ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح استان گیلان درحال اجرا می باشد.
به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارشناسان نظارت
بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو به منظور اجرای برنامه جامع ارزیابی از واحد های
تولیدی مواد غذایی در سطح استان بازدید به عمل آوردند.
گفتنی است: هدف از این بازدید ها، ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح استان گیلان و جمع بندی و ارسال گزارشهای مربوطه به سازمان غذا و دارو می باشد.
نظر دهید