ارائه برنامه های معاونت غذا ودارو گیلان در روز جهانی غذا در جلسه شورای معاونین دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر فیروز سرودی ، معاون غذا و دارو دانشگاه و مهندس محمد موقتی مقدم ، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به مناسبت فرا رسیدن روزجهانی غذا در در جلسه شورای معاونین دانشگاه حضور یافته و برنامه های معاونت را در این ایام بیان نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر فیروز سرودی ، معاون غذا و دارو دانشگاه و مهندس محمد موقتی مقدم ، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به مناسبت فرا رسیدن روزجهانی غذا در در جلسه شورای معاونین دانشگاه حضور یافته و برنامه های معاونت را در این ایام بیان نمودند.
در ادامه جلسه پروفسور برزیگر ، ریاست دانشگاه نیز از برنامه و پیشنهادات مطرح شده استقبال نمودند و مقرر گردید اهداف و برنامه های معاونت غذا ودارو در جهت ارتقا سلامت جامعه و اصلاح الگوی مصرف در جلسه بعدی شورای معاونین دانشگاه که در معاونت غذا ودارو تشکیل خواهد شد ، بیان گردد .
نظر دهید