• 1400/05/14 - 11:57
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

ارتقاء سطح سلامت جامعه با تولید و عرضه محصولات فراسودمند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس محمد موقتی مقدم مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در مصاحبه با خبرنگار شبکه آموزش در خصوص فرآورده های غذایی فراسودمند بیان نمود:

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه گیلان:

ارتقاء سطح سلامت جامعه با تولید و عرضه محصولات فراسودمند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس محمد موقتی مقدم مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در مصاحبه با خبرنگار شبکه آموزش در خصوص فرآورده های غذایی فراسودمند بیان نمود: به طور کلی غذاهایی که دارای ظاهری مشابه با غذاهای معمول هستند و روزانه مصرف می شوند؛ موادغذایی فراسودمند نامیده می شود.

مهندس محمد موقتی مقدم در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به اثرات سلامت بخشی که این نوع از فرآورده ها دارند تولیدکننده ها را برای ارتقاء سطح سلامت جامعه تشویق به تولید و عرضه محصولات فراسودمند می نماید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان در پایان عنوان نمود که در سطح استان گیلان محصولات فراسودمند تولید می شود و اطلاع رسانی در خصوص فوائد استفاده این محصولات از طرق مختلف صورت می گیرد.

گفتنی ست تاکنون شانزده پروانه بهداشتی ساخت مربوط به محصولات غذایی فراسودمند و غنی شده با ویتامین D3 از سوی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان صادر گردیده است.

انتهای پیام


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 23683
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/11/12 11:57