معاون غذا و دارو دانشگاه گیلان در نشست با اداره غذایی و بهداشتی:
ارتقاء عملکرد با نوآوری /بالابردن امنیت روانی جامعه با انعکاس مناسب فعالیت ها
معاون غذا و دارو دانشگاه گیلان صبح امروز با اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت دیدار نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه در دیدار با کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت ضمن تشکر از زحمات همکاران در ارتقاء سطح کیفیت محصولات غذایی و بهداشتی و تبریک سال نو که در پیش رو است، عنوان نمود: از بدنه کارشناسی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی انتظار می رود که علاوه بر رعایت و انجام دستورالعمل ها و فعالیت های اداری خواسته شده از سوی دانشگاه و سازمان غذا و دارو، یک پله بالاتر روند و نوآوری و خلاقیت را در فعالیت های خود وارد نمایند تا عملکرد بهتری در ارتقاء سطح سلامت جامعه داشته باشند که لازمه آن رسیدن به یک زبان مشترک بین کارشناسان و اهداف مشخص شده می باشد.
وی در ادامه افزود: نقش حوزه غذا در سلامت مردم بسیار مهم بوده و نظرات کارشناسی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی می بایست درست و منطقی بوده و ضمن رعایت ضوابط و قوانین موجود در بر طرف نمودن نواقص و بالا بردن سطح کیفی تولیدات استان تلاش نمایند و در گام بعد باید بتوانیم فعالیت ها و عملکرد خود را به بهترین شکل انعکاس دهیم که این امر بر امنیت روانی جامعه بسیار موثر خواهد بود.
دکتر جمشید محمدی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد که یکی از موارد مهمی که می بایست به آن توجه بیشتری نمود، نظارت بر نحوه عملکرد کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در شبکه های بهداشت و درمان می باشد و خواستار تشویق کارشناسان موثر و خبره در امر نظارت شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در ادامه جلسه مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از دغدغه ها، مشکلات و راه حل های پیشنهادی خود جهت پیشرفت کاری صحبت نمودند.
نظر دهید