در بیستمین جلسه کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر رشت:
انعقاد تفاهم نامه ارتقای سلامت شهروندان بین شهرداری رشت و دانشگاه علوم پزشکی گیلان
تفاهم نامه ارتقای سلامت عمومی شهروندان بین شهرداری رشت و دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور شهردار رشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا و معاون غذا و دارو دانشگاه به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تفاهم نامه ارتقای سلامت عمومی شهروندان بین شهرداری رشت و دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیستمین جلسه کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر رشت با حضور دکتر مسعود نصرتی شهردار رشت، دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فاطمه شیرزاد رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا و دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه به امضا رسید.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این جلسه اظهار داشت: ۲۵ درصد فعالیت حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و ۷۵ درصد عوامل اثرگذار حوزه سلامت در خارج از دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می کنند.
وی به نقش مهم سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: بر این اساس وزارت بهداشت و درمان معاونت اجتماعی را تعریف کرد و واحد معاونت اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی نیز راه اندازی شد.
وی از تدوین برنامه راهبردی ده ساله حوزه محیط زیست توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و افزود: اعتقاد ما این است محیط زیست متعلق به ما نیست و مربوط به آیندگان است و اداره محیط زیست به تنهایی نمی تواند حافظ محیط زیست باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه درمان بیماری های غیر واگیردار را پیشگیری عنوان کرد و خاطر نشان کرد: پیشگیری از طریق آموزش و نظارت دقیق صورت می گیرد.
دکتر نصرتی نیز با بیان اینکه با اصلاح قوانین، بسیاری از حوزه ها از وظایف شهرداری ها جدا شده است تصریح کرد: شهرداری ها مسئول تخصصی حوزه درمان و سلامت نیستند و این یک نقطه ضعف در قوانین موجود است ولی در حوزه عمومی درمان و سلامت شهرداری ها وظیفه مدار هستند.
شهردار رشت، در این جلسه با اشاره به اینکه این تفاهم نامه در چارچوب حوزه عمومی پیشگیری و درمان است گفت: تمام شهرداری ها در عرصه جهانی به حوزه سلامت می پردازند و وظیفه مدار هستند.
گفتنی است در قالب این تفاهم نامه یکی از سراهای محلات رشت برای آموزش بهداشت عمومی با استفاده از تجارب پزشکان اختصاص یافت.
انتهای پیام
نظر دهید