اولین جلسه تدوین طرح ژنریک HACCP زیتون پرورده برگزار شد .
اولین جلسه تدوین طرح ژنریک محصول زیتون پرورده با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،کارشناسان تخصصی و مسئولین این صنعت در معاونت غذاودارو گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو گیلان اولین جلسه تدوین طرح
ژنریک HACCP محصول زیتون پرورده با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی
، کارشناسان تخصصی و مسئولین فنی این صنعت و اعضای کمیته استانی سیستم مدیریت
ایمنی مواد غذایی (FSMS) در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.گفتنی
است طرح های ژنریک HACCP بعنوان راهنمای کنترل سلامت و ایمنی محصول در اختیار واحدهای تولیدی
قرار می گیرد.تا با پیاده سازی آن در فرایند تولید ، محصول سالم تری تولید گردد.
نظر دهید