بررسی سنجه های معاونت غذا و دارو در نود و پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نود و پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با رویکرد بررسی سنجه های غذا و دارو ، صبح روز دوشنبه سوم خرداد ماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ؛ در نود و پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت در سه سنجه؛ زمان خواب تجهیزات پزشکی، میزان داروهای پرهزینه و پرمصرف و میزان عناصر پرخطر در محصولات غذایی تولیدی استان ( نمک، قند و چربی ترانس) در طول یکسال گذشته پرداخت.
در این نشست دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تایید عملکرد مناسب معاونت غذا و دارو در پیشبرد اهداف و برنامه های راهبردی دانشگاه به ویژه در حوزه غذا و تجهیزات پزشکی در سال ۹۷، بیان نمود بسیاری از واحدها و حوزه های غیرفعال این معاونت از سال گذشته فعال گردیده و عملکرد مطلوب و چشمگیری را نشان داده اند.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت شاخص های آماری گفت: با تحلیل شاخص ها و آمارها می توان مسیر حرکت توسعه و ارتقاء را به درستی تبیین کرد و نیز لزوم یکپارچه نمودن آمار و استفاده از سامانه گیل اوخان را یادآور گردید.
دکتر یوسف زاده با توجه به تخصصی بودن معاونت غذا و دارو در حوزه نظارت بر امور دارویی، ضمن عملکرد خوب و مناسب این حوزه، تاکید نمود نظارت بیشتری بر وضعیت داروهای مصرفی بیمارستان ها از سوی معاونت غذا و دارو صورت گیرد.
گفتنی است؛ نود و پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح روز دوشنبه، با حضور مسوولان دانشگاه و صاحبان سنجه های استراتژیک و با رویکرد بررسی سنجه های درمان و غذا و دارو، در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه، برگزار شد. این نشست، هشتمین جلسه شورای راهبردی در سال جدید بود.
نظر دهید