مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در نشست مشترک با کارشناسان:
برنامه ریزی، اجرا و پایش فعالیت ها راهی برای ارتقای سطح سلامت جامعه
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان: مهم ترین هدف ما افزایش سطح کیفیت و ایمنی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تولید شده در کارخانجات سطح استان و ارتقای سلامت جامعه می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مرجان مهدوی روشن مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت در جلسه مشترک با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گفت: مهم ترین هدف ما افزایش سطح کیفیت و ایمنی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تولید شده در کارخانجات سطح استان و ارتقای سلامت جامعه می باشد و این اهم با برنامه ریزی درست، اجرای دقیق و پایش مستمر فعالیت ها بدست خواهد آمد.
در ادامه جلسه کارشناسان پیشنهادات خود را در زمینه نحوه بازدید از واحدهای تولیدی، صدور پروانه های بهداشتی، برگزاری کمیته های فنی و... بیان نمودند.
انتهای پیام/
نظر دهید