برگزاری جلسه هماهنگی روز جهانی غذا
با توجه به نزدیکی روز جهانی غذا (16 اکتبر مصادف با 24 مهر) جلسه هماهنگی و برنامه ریزی روز جهانی غذا با حضور خانم دکتر حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه، آقای دکتر داوودی معاون اجتماعی دانشگاه، خانم دکتر مهدوی روشن مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، خانم کاویانی مدیر روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان معاونت های غذا و دارو و بهداشتی دانشگاه در تاریخ 31/6/97 در سالن اجتماعات این معاونت تشکیل گردید.
دکتر زهرا حصاری، معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه با اشاره به برنامه های معاونت غذا و دارو در خصوص برگزاری " جشنواره غذا " ، هدف از برگزاری این جشنواره را، جلب مشارکت اجتماعی در ارتقاء برنامه های سلامت و حضور پر رنگ مردم برای خودمراقبتی، عنوان کرد.
در این جلسه ضمن بررسی نظرات و پیشنهادات مطرح شده، مقرر گردید جشنواره غذا در 24 مهرماه سال جاری در کانون سلامت محله حمیدیان رشت برگزار گردد. همچنین با مشارکت شهرداری رشت، اداره اصناف و سایر سازمان های ذی ربط جشنواره مذکور به طور گسترده در 24 آبان ماه سال جاری در پیاده راه فرهنگی رشت نیز برگزار خواهد گردید.
شایان ذکر است که معاونت غذا و دارو دانشگاه هر ساله در روز جهانی غذا با اجرای برنامه های متنوع آموزشی و فرهنگی سعی می نماید آگاهی آحاد جامعه در خصوص انتخاب و مصرف غذای سالم را افزایش دهد.
نظر دهید