برگزاری جلسه هماهنگی شاخص های راهبردی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی شاخص های کمیته راهبردی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در برنامه راهبردی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی شاخص های کمیته راهبردی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در برنامه راهبردی دانشگاه در دفتر مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه شاخص های عملکردی مهم و عوامل موثر بر آن ها بررسی و مسئول انجام و پایش سنجه ها مشخص شدند.
انتهای پیام/
نظر دهید