برگزاری دوره آموزشی آشنایی با شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی آشنایی با شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد .
در تاریخ 27/8/97 دوره آموزشی آشنایی با شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با هدف ارتقاء سطح دانش و بروز رسانی اطلاعات کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استان و آشنایی با نحوه عملکرد شیرین کننده ها و جایگزینی آنها در فرمولاسیون مواد غذایی در راستای کاهش مصرف قند و شکر، برگزار گردید.
شایان ذکر است کاهش مصرف قند و شکر در محصولات تولیدی استان از اهداف اصلی معاونت غذا و دارو در راستای افزایش سطح سلامت عمومی جامعه می باشد. در این دوره 40 نفر از کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای استان حضور داشتند
نظر دهید