• 1400/05/14 - 10:42
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی

دوره آموزشی با عنوان " تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای دوم و سوم اسفند ماه در سالن اجتماعات انجمن داروسازان استان گیلان برگزار گردید...


دوره آموزشی با عنوان " تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای دوم و سوم اسفند ماه در سالن اجتماعات انجمن داروسازان استان گیلان برگزار گردید. این دوره با حضور آقای دکتر محمد حسین عزیزی رئیس دانشکده صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مدرس و کارشناسان مواد غذایی معاونت غذاو دارو و شبکه های بهداشت و درمان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی  برگزار شد . در این دوره علاوه بر مباحث مربوط به نحوه تولید و تهیه آرد در خصوص فرآورده های آردی ، نحوه تولید و ویژگی ها و چگونگی ارزیابی کمی و کیفی آنها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

واحد اطلاع رسانی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاو دارو

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 2410
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1391/12/05 10:42