برگزاری دوره آموزشی تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی
دوره آموزشی با عنوان " تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای دوم و سوم اسفند ماه در سالن اجتماعات انجمن داروسازان استان گیلان برگزار گردید...

دوره آموزشی با عنوان " تکنولوژی آرد و فرآورده های آردی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای دوم و سوم اسفند ماه در سالن اجتماعات انجمن داروسازان استان گیلان برگزار گردید. این دوره با حضور آقای دکتر محمد حسین عزیزی رئیس دانشکده صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مدرس و کارشناسان مواد غذایی معاونت غذاو دارو و شبکه های بهداشت و درمان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی برگزار شد . در این دوره علاوه بر مباحث مربوط به نحوه تولید و تهیه آرد در خصوص فرآورده های آردی ، نحوه تولید و ویژگی ها و چگونگی ارزیابی کمی و کیفی آنها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
واحد اطلاع رسانی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاو دارو
نظر دهید