برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید . در این دوره نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به روغنکشی و تصفیه روغن مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد در این دوره مهندس عبداللهی و اصغری از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت به عنوان مدرس مطالب جامعی را بیان نمودند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید