• 1400/05/14 - 12:14
  • تعداد بازدید خبر : 45
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی سم شناسی مواد غذایی

دوره آموزشی با عنوان " سم شناسی مواد غذایی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای اول و دوم آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید.

دوره آموزشی با عنوان " سم شناسی مواد غذایی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای اول و دوم آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید. این دوره با حضور آقای دکتر هدایت حسینی معاون پژوهشی انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مدرس و کارشناسان مواد غذایی معاونت غذاو دارو و شبکه های بهداشت و درمان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی  برگزار شد . در این دوره علاوه بر مباحث عمومی مربوط به سم شناسی ، سموم طبیعی ( میکروبی ، گیاهی و... ) و سموم شیمیایی و عوارض مرتبط نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


واحد اطلاع رسانی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاو دارو

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 1976
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1391/09/25 12:14