برگزاری دوره آموزشی سم شناسی مواد غذایی
دوره آموزشی با عنوان " سم شناسی مواد غذایی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای اول و دوم آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید.
دوره آموزشی با عنوان " سم شناسی مواد غذایی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای اول و دوم آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید. این دوره با حضور آقای دکتر هدایت حسینی معاون پژوهشی انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مدرس و کارشناسان مواد غذایی معاونت غذاو دارو و شبکه های بهداشت و درمان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی برگزار شد . در این دوره علاوه بر مباحث عمومی مربوط به سم شناسی ، سموم طبیعی ( میکروبی ، گیاهی و... ) و سموم شیمیایی و عوارض مرتبط نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
واحد اطلاع رسانی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاو دارو
نظر دهید