برگزاری دوره آموزشی شیر و فرآورده های آن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " شیر و فرآورده های آن " در تاریخ های 6 و 7 آذر ماه در سالن اجتماعات شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دوره آموزشی " شیر و فرآورده های آن " در تاریخ های 6 و 7 آذر ماه در سالن اجتماعات شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید . در این دوره نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به شیر و فرآورده های آن مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد در این دوره مهندس احمدیان و موسوی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت به عنوان مدرس مطالب جامعی را بیان نمودند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید