• 1400/05/14 - 09:37
  • تعداد بازدید خبر : 54
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو

دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .

دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی  برگزار گردید . در این دوره  نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به فرآورده های آردی مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد مهندس نجفی و صمدی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به عنوان مدرس حضورداشتند.  

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان  

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 3862
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1392/08/13 09:37