برگزاری دوره آموزشی فرآورده های آردی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دوره آموزشی " فرآورده های آردی " در تاریخ های 6 و 7 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید . در این دوره نحوه تولید و ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به فرآورده های آردی مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر می باشد مهندس نجفی و صمدی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به عنوان مدرس حضورداشتند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید