برگزاری همایش کاربرد پروبیوتیک ها و مواد ریز مغذی در صنایع غذایی
همایش کاربرد پروبیوتیک ها و مواد ریز مغذی در صنایع غذایی روز پنج شنبه مورخ 10/12/1391 به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با تلاش انجمن مهندسی کیفیت ، انجمن پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند در سالن اجتماعات مصباح دانشگاه علوم پزشکی پیامبر اعظم(ص) ساری برگزار شد...

همایش کاربرد پروبیوتیک ها و مواد ریز مغذی در صنایع غذایی روز پنج شنبه مورخ 10/12/1391 به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با تلاش انجمن مهندسی کیفیت ، انجمن پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند در سالن اجتماعات مصباح دانشگاه علوم پزشکی پیامبر اعظم(ص) ساری برگزار شد.در این همایش در نوبت صبح و عصر اساتید و محققان برجسته دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی کشور در زمینه پروبیوتیک ها ، غذاهای فراسودمند و نقش آن ها در صنعت غذاو ارتقای سلامتی جامعه به ایراد سخنانی پرداختند. همچنین در این همایش از پروبیوتیک ها به عنوان عنصری موثر در پیشگیری از بیماریهای آلرژی مثل آسم، انواع اسهال ویروسی و میکروبی، بیماریهای التهاب روده، بیماریهای آلرژی روده و حساسیتهای غذایی یاد شد. شایان ذکر می باشد که چهار نفر از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این همایش شرکت نمودند.
واحد اطلاع رسانی مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید