به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
برگزاری ویژه برنامه های روز جهانی غذا
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ویژه برنامه هایی شامل آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در سطح استان برگزار گردید .
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ویژه برنامه هایی شامل آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در سطح استان، کارمندان دانشگاه و بانوان خانه دار، اجرای همایش پیاده روی، برپایی مسابقات نقاشی در مدارس با هدف آموزش غذای سالم ، برپایی سفره سلامت در مدارس، شبکه های بهداشت و درمان و ستاد معاونت غذا و دارو دانشگاه و همچنین طرح سوالات مرتبط با برچسب گذاری و ایمنی مواد غذایی در صدا و سیمای استان گیلان (شبکه باران) جهت ارتقا سطح اگاهی مردم، از 21/7/97 لغایت 28/7/97 توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا گردید.
شایان ذکر است برنامه ها با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی، آشنایی و توجه به نشانگرهای رنگی
تغذیه ای بر روی محصولات غذایی، توجه به برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی بوده و پمفلت، پوستر و کتابچه آموزشی جهت ارائه اطلاعات بیشتر در اختیار حاضرین قرار گرفت.
نظر دهید