برگزاری کارگاه آموزشی اهمیت توجه به لیبل محصولات غذایی و بهداشتی در ارتقای سلامت جامعه
کارگاه آموزشی برچسب خوانی و توجه به طرح نشانگر رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) روی لیبل محصولات غذایی
به گزارش
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: کارگاه آموزشی برچسب
خوانی و توجه به طرح نشانگر رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) روی لیبل محصولات غذایی
و اهمیت آن درارتقائ سلامت مردم خصوصا پیشگیری ازبیماری های غیر واگیر مزمن NCD، با حضورمدرس آموزشی آقای مهندس مسعود رمضانی پور کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا ودارو در تاریخ 1398/10/18 برای همکاران محترم دانشگاه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
نظر دهید