• 1398/10/22 - 15:49
  • تعداد بازدید خبر : 85
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی اهمیت توجه به لیبل محصولات غذایی و بهداشتی در ارتقای سلامت جامعه

کارگاه آموزشی برچسب خوانی و توجه به طرح نشانگر رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) روی لیبل محصولات غذایی

به گزارش
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: کارگاه آموزشی برچسب
خوانی و توجه به طرح نشانگر رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) روی لیبل محصولات غذایی
و اهمیت آن درارتقائ سلامت مردم خصوصا پیشگیری ازبیماری های غیر واگیر مزمن
NCD، با حضورمدرس آموزشی آقای مهندس مسعود رمضانی پور کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا ودارو در تاریخ 1398/10/18 برای همکاران محترم دانشگاه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 55531
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/10/22 15:49