کارگاه آموزشی
برگزاری کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
کارگاه آموزشی مربوط به نحوه برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس آخرین تغییرات ضوابط فنی و بهداشتی قوانین برچسب گذاری اعلام شده از سوی سازمان غذاو دارو در روز سه شنبه مورخ 5/6/1392 در معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید...
کارگاه آموزشی مربوط به نحوه برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس آخرین تغییرات ضوابط فنی و بهداشتی قوانین برچسب گذاری اعلام شده از سوی سازمان غذاو دارو در روز سه شنبه مورخ 5/6/92 در معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. در این جلسه که با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذاییو بهداشتی و آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا ودارو و کارشناسان مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار گردید ، مهندس نجفی و مهندس رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به عنوان مدرسین به بیان مطالبی در این خصوص پرداختند . لازم به ذکر است براساس قوانین بر چسب گذاری، کارخانجات ملزم به درج جدول ارزش تغذیه ای بر روی برچسب محصولات تولیدی خود می باشند. محتویات جدول فوق بایستی شامل انرژی ، پروتئین ، کربوهیدرات کل ، چربی اشباع ، چربی ترانس و قند بوده ، به طوریکه با استفاده از این جدول مصرف کننده آگاه می شود با خوردن 100 گرم یا یک سهم از مواد غذایی چه مقدار از نیاز روزانه خود را به مواد مغذی بر اساس RDA دریافت می نماید.
روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید