برگزاری کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذاو دارو دانشگاه
کارگاه آموزشی مربوط به نحوه برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس آخرین تغییرات ضوابط فنی و بهداشتی قوانین برچسب گذاری اعلام شده از سوی سازمان غذاو دارو در معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید...
کارگاه آموزشی مربوط به نحوه برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس آخرین تغییرات ضوابط فنی و بهداشتی قوانین برچسب گذاری اعلام شده از سوی سازمان غذاو دارو در معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. این قوانین طی 4 جلسه توسط آقای مهندس نجفی و آقای مهندس رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی استان آموزش داده شد. براساس قوانین بر چسب گذاری، کارخانجات ملزم به درج جدول ارزش تغذیه ای بر روی برچسب محصولات تولیدی خود می باشند. محتویات جدول فوق بایستی شامل انرژی ، پروتئین ، کربوهیدرات کل ، چربی اشباع ، چربی ترانس و قند بوده ، به طوریکه با استفاده از این جدول مصرف کننده آگاه می شود با خوردن 100 گرم یا یک سهم از مواد غذایی چه مقدار از نیاز روزانه خود را به مواد مغذی بر اساس RDA دریافت می نماید.
روابط عمومی معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید