برگزاری کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی در گیلان
به گزارش خبرنگار " ایفدونا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی طی دو روز در معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مسئولین فنی شرکت های تولیدی مواد غذایی استان برگزار گردید ، مهندس نجفی و مهندس رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به عنوان مدرسین به بیان مطالبی در این خصوص پرداختند .
شایان ذکر است براساس آخرین بازنگری دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط بر چسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی ، کارخانجات ملزم به درج جدول ارزش تغذیه ای بر روی برچسب محصولات تولیدی خود و استفاده از نشانگرهای رنگی ارزش غذایی می باشند.

نظر دهید