• 1400/05/14 - 12:52
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای در گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری مرکز تحقیقات چای کشور و سندیکای کارخانجات چای شمال به مدت 2 روز در شهر لاهیجان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری مرکز تحقیقات چای کشور و سندیکای کارخانجات چای شمال به مدت 2 روز در شهر لاهیجان برگزار شد.


هدف از این کارگاه آموزشی ارتقاء سطح آگاهی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در جهت افزایش کمیت و کیفیت چای کشور می باشد


دکتر فیروز سرودی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص تاریخچه کشت چای در کشور و اهمیت مصرف آن در سلامت مصرف کنندگان به ایراد سخنانی پرداختند
در ادامه این کارگاه دکتر آقاجان زاده، رئیس مرکز تحقیقات چای کشور در خصوص اهمیت مصرف سلامت غذای مصرف کنندگان و اینکه چای بعد از آب پرمصرف ترین نوشیدنی در کشور می باشداظهار داشت: میزان نیاز روزانه چای کشور 100 هزار تن بوده و با توجه به اینکه به دلیل کمبود منابع سطح زیر کشت چای در حال حاضر کمتر از 30 هزار متر مربع می باشد ما مجبور به واردات چای هستیم.
وی  گفت: در همین راستا بایستی تلاش کرد تا تولیدات داخل را هم از نظر کمی و هم کیفی بالا برد که این هدف با مدیریت درست باغداری و افزایش میزان برداشت برگ سبز چای که هم اکنون 300 هزار تن چای می باشد میسر خواهد شد.


دکتر آقا جان زاده در ادامه اظهار داشت: چای وارداتی نیز باید از نظر باقیمانده سموم و دیگر آلاینده ها مورد آزمایش و بررسی قرار گیرد تا محصولی ایمن به دست مصرف کنندگان برسد.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 10977
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/03/26 12:52