معاون غذا و دارو دانشگاه در جمع کارکنان:
بهبود عملکرد و ارتقای جایگاه معاونت با اجرای اهداف معاونت امکان پذیر است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع پرسنل با بیان اهداف معاونت در افزایش رضایت ذینفعان، ارایه مناسب خدمات و ارتقای کیفیت محصولات غذایی و بهداشتی تولیدی استان، اظهار امیدواری نمود که با اجرای کامل اهداف و پروژه های معاونت خدمات رسانی در سطح استان ارتقا می یابد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه در جمع پرسنل معاونت بیان داشت: بهبود عملکرد جز با تلاش مدیران و کارکنان ادارات مختلف امکان پذیر نخواهد بود و از تمامی پرسنل خواستار مشارکت و اهتمام در انجام درست امور به منظور ارتقای جایگاه معاونت غذا و دارو در سطح دانشگاه و کشور هستم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اهداف و برنامه های راهبردی معاونت در افزایش رضایت ذینفعان، ارایه مناسب خدمات و ارتقای کیفیت محصولات غذایی و بهداشتی تولیدی استان، اظهار امیدواری نمود که با اجرای کامل اهداف و پروژه های معاونت خدمات رسانی در سطح استان ارتقا می یابد.
در ادامه پرسنل حاضر در جلسه پیشنهادات و انتقادات خود را در راستای پیشبرد و بهبود عملکرد معاونت در حوزه های مختلف را بیان نمودند.
انتهای پیام/
نظر دهید