بیست و سومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی برگزار شد
بیست و سومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی ، ظروف و بسته بندی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمـومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه ؛ بیست و سومین کمیته فنی و تخصـصی پروانه های بهـره برداری و ساخت مواد
غذایی ، ظروف و بسته بندی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی با حضور اعضاء کمیته، در
روز سه شنبه یکم بهمن ماه سال جاری در
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد .
گفتنی است : در مجموع در این کمیته ها ، تعداد 21
فقره پروانه ساخت و یک فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرارگرفت
نظر دهید