بیست و پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی برگزار شد
بیست و پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز یک شنبه بیستم بهمن ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ بیست و پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری
و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی با حضور اعضای
کمیته، روز یک شنبه، بیستم بهمن ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم
پزشکی گیلان برگزار شد.
گفتنی است : در این کمیته، تعداد ۱۷ فقره پروانه
ساخت صادر و ۳ پروانه ساخت ابطال شد.
a
نظر دهید