بیست و چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی برگزار شد
بیست و چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه هشتم بهمن ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ بیست و چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره
برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی با
حضور اعضای کمیته، روز سه شنبه، هشتم بهمن ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
لازم به ذکر است: در این کمیته، تعداد ۳۷ فقره پروانه
ساخت مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید