بیستمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
بیستمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، دهم دی ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ بیستمین کمیته فنی و تخصصی پروانه
های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و
بهداشتی با حضور دکتر فیروز سرودی-معاون غذا و دارو و اعضاء کمیته، روز سه شنبه، دهم دی ماه سال جاری
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
گفتنی
است: در این کمیته، تعداد 28 فقره پروانه ساخت مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید