• 1399/02/09 - 07:40
  • تعداد بازدید خبر : 87
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تجلیل از معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای آزمایشی طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی، ازمعاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجلیل کرد.

margin-left:0cm;text-align:justify;direction:rtl;unicode-bidi:embed'>به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر
محمد حسین عزیزی - مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای
آزمایشی "طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی" از دکتر فیروز
سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر کرد.

لازم به ذکر است ؛  اجرای
طرح جامع ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولید کننده مواد غذایی به صورت آزمایشی در
سال
۹۸  همزمان در معاونت
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و کاشان نیز
اجرا شد .

براساس ابلاغ سازمان غذا و دارو
 وزارت بهداشت، تعداد
۳۸ واحد صنعتی در استان گیلان در طرح مذکور ، مورد ارزیابی قرار گرفت
./ص

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 58847
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/09 07:40