تجلیل از معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای آزمایشی طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی، ازمعاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجلیل کرد.
محمد حسین عزیزی - مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای
آزمایشی "طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی" از دکتر فیروز
سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر کرد.
لازم به ذکر است ؛ اجرای
طرح جامع ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولید کننده مواد غذایی به صورت آزمایشی در
سال ۹۸ همزمان در معاونت
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و کاشان نیز
اجرا شد .
براساس ابلاغ سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت، تعداد ۳۸ واحد صنعتی در استان گیلان در طرح مذکور ، مورد ارزیابی قرار گرفت
./ص
نظر دهید