تشدید نظارت بر واحد های تولیدی لبنی و گوشتی در استان گیلان
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی لبنی و گوشتی در استان گیلان انجام گرفت
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، به همت کارشناسان
نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان در 3 ماهه اول
سال 99 طی برنامه تشدید نظارت از کلیه واحدهای تولیدی لبنی و گوشتی در سطح استان
گیلان در مجموع تعداد 23 فقره بازدید و66 فقره نمونه برداری صورت پذیرفت.
نظر دهید