به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
تشکیل جلسه ساماندهی بسته بندی برنج به عنوان یکی از محصولات استراتژیک استان
در راستای حمایت از تولیدات بومی استان و ساماندهی کارگاههای بسته بندی برنج ، جلسه ای روز چهارشنبه مورخ 9/8/97 با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و نمایندگان اتحادیه برنج و جمعی از صاحبان شالیکوبی استان، در معاونت غذا ودارو برگزار گردید.
در این جلسه مدیر اداره غذا بر اهمیت حمایت از محصولات بومی استان (برنج، چای و زیتون) و لزوم اخذ مجوزهای بهداشتی و کاهش فروش برنج به صورت فله در سطح عرضه، با هدف کاهش احتمال وجود هر نوع الودگی و تقلبات و افزایش اطمینان خاطر مصرف کنندگان تاکید نمودند . در ادامه نمایندگان اتحادیه برنج نظرات، پیشنهادات و مشکلات این صنف را ارائه نمودند . در پایان جلسه مقرر شد معاونت غدا و دارو تسهیلاتی در ارائه مجوز بسته بندی بهداشتی به شالیکوبی ها داشته باشد و نمایندگان صنف نیز متعهد شدند شرایطی را فراهم نمایند تا اکثر شالیکوبی ها نسبت به اخذ محوزهای بهداشتی اقدامنمایند.
نظر دهید