توانمندی های آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی
بایستی از توانمندی های آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی حداکثر استفاده را نمود
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیر و پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی با معاون غذا و دارو دانشگاه دیدار نمودند. در ابتدای این دیدار دکتر فیروز سرودی معاون غذا ودارو دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مدیر و پرسنل آزمایشگاه بیان نمود: بایستی از توانمندی های موجود در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی حداکثر استفاده را نمود.
در ادامه مدیر آزمایشگاه کنترل ضمن ارائه گزارش از وضعیت آزمایشگاه در حال حاضر ، در خصوص برخی مشکلات پرسنلی و کمبود اعتبارات در آزمایشگاه کنترل مطالبی را بیان نمود.
فرید خلیلی همچنین افزود: با توجه به میزبانی گیلان درگردهمایی سالانه مدیران آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت های غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در 7 و 8 مهر ماه سال جاری بایستی اقدامات و هماهنگی های لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این گردهمایی صورت پذیرد.
در پایان دکتر فیروز سرودی در خصوص مسائل مطرح شده گفت: تلاش ما بر این است که مشکلات را به حداقل رسانده و اعتبارات لازم نیز برای گردهمایی که پیشرو داریم تخصیص یابد.
نظر دهید