در آستانه فرا رسیدن هفته ملی تغذیه و روز جهانی غذا انجام شد؛
توصیه های غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برای بهبود تغذیه شهروندان
در آستانه فرا رسیدن هفته ملی تغذیه و روز جهانی غذا، معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بهبود تغذیه شهروندان، توصیه های غذایی حایز اهیمت را در غالب نکات بهداشتی اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در آستانه فرا رسیدن هفته ملی تغذیه و روز جهانی غذا، معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بهبود تغذیه شهروندان، توصیه های غذایی حایز اهیمت را در غالب نکات بهداشتی اعلام کرد؛
- در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده با دقت در برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای میزان قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس مصرفی خود را کنترل کنید.
- برای نگهداری مواد غذایی داغ از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی استفاده ننمایید.
- روغن های خوراکی را در ظروف درب بسته ، تیره و دور از آفتاب، نور و حرارت نگهداری نمایید.
- در هنگام خرید روغن های خوراکی به نوع کاربرد مندرج بر روی برچسب دقت نمایید.
- محصولات استریلیزه پس از باز شدن درب بسته بندی فقط در یخچال و تنها چند روز قابل نگهداری می باشند.
- مصرف مداوم و مستمر فرآورده های غذایی دودی به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مضر در دود، توصیه نمی شود.
- از نگهداری نان داغ در حجم زیاد و در بسته های پلاستیکی خودداری شود.
- از مصرف فراورده های لبنی غیرپاستوریزه به دلیل امکان ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام خودداری نمایید.
- بخاطر داشته باشید در مواد غذایی فله، احتمال تقلب بیشتر است. بنابراین برای اجتناب از مصرف غدایی تقلبی حتما ً مواد غذایی مورد نیاز را از فروشگاه های معتبر و در بسته بندی های مناسب دارای مجوزهای بهداشتی از سازمان غذا و دارو خریداری نمایید.
- در صورتی که با مواد غذایی فاسد، تقلبی و مشکوک برخورد نمودید، سریعا ً مشخصات محل خرید را به اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت خود اطلاع دهید./ب
- در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده با دقت در برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای میزان قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس مصرفی خود را کنترل کنید.
- برای نگهداری مواد غذایی داغ از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی استفاده ننمایید.
- روغن های خوراکی را در ظروف درب بسته ، تیره و دور از آفتاب، نور و حرارت نگهداری نمایید.
- در هنگام خرید روغن های خوراکی به نوع کاربرد مندرج بر روی برچسب دقت نمایید.
- محصولات استریلیزه پس از باز شدن درب بسته بندی فقط در یخچال و تنها چند روز قابل نگهداری می باشند.
- مصرف مداوم و مستمر فرآورده های غذایی دودی به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مضر در دود، توصیه نمی شود.
- از نگهداری نان داغ در حجم زیاد و در بسته های پلاستیکی خودداری شود.
- از مصرف فراورده های لبنی غیرپاستوریزه به دلیل امکان ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام خودداری نمایید.
- بخاطر داشته باشید در مواد غذایی فله، احتمال تقلب بیشتر است. بنابراین برای اجتناب از مصرف غدایی تقلبی حتما ً مواد غذایی مورد نیاز را از فروشگاه های معتبر و در بسته بندی های مناسب دارای مجوزهای بهداشتی از سازمان غذا و دارو خریداری نمایید.
- در صورتی که با مواد غذایی فاسد، تقلبی و مشکوک برخورد نمودید، سریعا ً مشخصات محل خرید را به اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت خود اطلاع دهید./ب
نظر دهید