جلسه هماهنگی روز جهانی غذا در شبکه بهداشت و درمان بندر انزلی
جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی و سایر اعضاء برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با حضور دکتر نجفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و سایر اعضاء برگزار شد.
در این جلسه برنامه های پیشنهادی از سوی معاونت غدا و دارو دانشگاه که به مناسبت در پیش رو بودن روز جهانی غذا به تمامی شبکه های بهداشت و درمان سطح استان ابلاغ شده بود، بررسی و پس از تصویب؛ نحوه اجرا، زمان برگزاری و مسئول آن ها مشخص گردید.
انتهای پیام/
نظر دهید