• 1397/05/23 - 13:17
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:

جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97

جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97 با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97 با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت و شبکه های بهداشت و درمان استان در سالن اجتماعات معاوت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی (PRPS ) در واحدهای تولیدی داخل کشور ( بازنگری جدید ) بررسی و در خصوص تمامی موارد خواسته شده در چک لیست بحث، نظرات و پیشنهادات اصلاحی ارایه گردید.

گفتنی است که ارزیابی و رده بندی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت سالانه بر اساس دستورالعمل برنامه های پیشنیازی توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 38652
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/05/23 13:17