در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:
جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97
جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97 با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی نحوه ارزیابی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 97 با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت و شبکه های بهداشت و درمان استان در سالن اجتماعات معاوت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی (PRPS ) در واحدهای تولیدی داخل کشور ( بازنگری جدید ) بررسی و در خصوص تمامی موارد خواسته شده در چک لیست بحث، نظرات و پیشنهادات اصلاحی ارایه گردید.
گفتنی است که ارزیابی و رده بندی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت سالانه بر اساس دستورالعمل برنامه های پیشنیازی توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.
انتهای پیام/
نظر دهید