جلسه هماهنگی پایش برچسب محصولات غذایی در سطح عرضه
به منظور اجرای طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سطح عرضه جلسه هماهنگی اجرای پایش برچسب محصولات در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی پایش برچسب محصولات غذایی در سطح عرضه با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها، به منظور اجرای طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سطح عرضه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گفتنی است طرح کنترل، پایش برچسب گذاری محصولات سطح عرضه بر اساس دستورالعمل صادره از سوی سازمان غذا و دارو با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا می شود.
انتهای پیام/
نظر دهید