• 1400/05/14 - 13:41
  • تعداد بازدید خبر : 40
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

خودداری از خرید محصولات لبنی که در معرض نور خورشید نگهداری می شوند

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو در مورد نگهداری فرآورده های لبنی پاستوریزه در جلوی مغازه ها خصوصا در فصول گرم سال اعلام نمود.

رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان:

مردم از خرید محصولات لبنی که در معرض نور خورشید نگهداری می شوند ، خودداری نمایند.

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو در مورد نگهداری فرآورده های لبنی پاستوریزه در جلوی مغازه ها خصوصا در فصول گرم سال اعلام نمود: گاهی اوقات در سطح عرضه دیده می شود که فرآورده های لبنی پاستوریزه در جلوی مغازه ها و در معرض نور مستقیم خورشید نگهداری می شوند و از آنجا که نورمرئی و ماوراء بنفش چربی شیر را اکسید نموده و طی واکنش های فتوشیمیایی ترکیبات شیر دچار اکسیداسیون نوری می شود و منجربه تغییرات نامطلوب همراه با طعم و بوی نامطبوع می شود.این موضوع با گرم شدن هوا در فصل های بهار و تابستان اهمیت بیشتری پیدا می کند.

محمد موقتی مقدم افزود: نور با تأثیر بر ویتامین ها سبب کاهش شدید ارزش تغذیه ای محصولات لبنی می شود و با توجه به ارزش غذایی شیر هر گونه تغییر در کیفیت شیر سلامت جامعه را تهدید خواهد نمود. در همین راستا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تلاش است از طریق همکاری با معاونت بهداشتی دانشگاه ، بازرسی ها را در سطح عرضه تشدید نموده و همچنین با هماهنگی صدا و سیمای مرکز گیلان در جهت ارتقاء سطح آگاهی عموم قدم بردارد تا مردم از خرید محصولات لبنی که در معرض نور نگهداری می شوند ، خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 11050
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/03/31 13:41