درجه بندی واحدهای تولید آرد در استان
درجه بندی واحدهای تولید آرد در استان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی گیلان رتبه بندی واحدهای صنعتی تولید آرد گندم در استان گیلان
باحضور اعضا کمیته ارزیابی شامل کارشناسان معاونت غذا و دارو، اداره استاندارد و
سازمان غله در مرداد ماه سال جاری شروع شد گفتنی است طی این فرآیند، ممیزی براساس
چک لیست ها، آیین نامه اجرایی ، ارزیابی و رتبه بندی تولید کنندگان آرد بررسی و
تکمیل می شود .لازم به ذکر است کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت
بوجاری و تجهیزات مرتبط ،کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه، نظافت و رعایت موازین بهداشتی به منظور این
درجه بندی مورد بررسی قرار می گیرد .
نظر دهید