• 1399/06/23 - 12:22
  • تعداد بازدید خبر : 94
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

درجه بندی واحدهای تولید آرد در استان

درجه بندی واحدهای تولید آرد در استان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی گیلان رتبه بندی واحدهای صنعتی تولید آرد گندم در استان گیلان
باحضور اعضا کمیته ارزیابی شامل کارشناسان معاونت غذا و دارو، اداره استاندارد و
سازمان غله در مرداد ماه سال جاری شروع شد گفتنی است طی این فرآیند، ممیزی براساس
چک لیست ها، آیین نامه اجرایی ، ارزیابی و رتبه بندی تولید کنندگان آرد بررسی و
تکمیل می شود .لازم به ذکر است کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت
بوجاری و تجهیزات مرتبط ،کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه،
  نظافت و رعایت موازین بهداشتی به منظور این
درجه بندی مورد بررسی قرار می گیرد .

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 63310
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/06/23 12:22