• 1400/05/14 - 10:08
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
افتخاری دیگر

دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط دو شرکت گیلانی

همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت دوم اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در تهران با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی برگزار شد .

همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت  دوم اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در تهران با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی برگزار شد . در این مراسم دو شرکت تولیدی روغن ناب توکلی برای محصول روغن زیتون بکر و شرکت پگاه گیلان برای محصولات پروبیوتیک موفق به دریافت این نشان شدند. نشان «سیب سبز همراه با علامت تیک» نشان ایمنی و سلامت یک محصول غذایی است که بر چسب آن بر روی محصولات برگزیده سلامت محور قرار می‌گیرد.

روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 5506
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1393/02/09 10:08