افتخاری دیگر
دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط دو شرکت گیلانی
همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت دوم اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در تهران با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی برگزار شد .
همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت دوم اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در تهران با هدف ارتقای سلامت جامعه و ایجاد فضای رقابتی برای ارتقای ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی برگزار شد . در این مراسم دو شرکت تولیدی روغن ناب توکلی برای محصول روغن زیتون بکر و شرکت پگاه گیلان برای محصولات پروبیوتیک موفق به دریافت این نشان شدند. نشان «سیب سبز همراه با علامت تیک» نشان ایمنی و سلامت یک محصول غذایی است که بر چسب آن بر روی محصولات برگزیده سلامت محور قرار میگیرد.
روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید