دقت در انجام آزمون ها اساس کار آزمایشگاه های کنترل می باشد
کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان درگفتگو با خبرنگار " ایفدونا" در خصوص عملکرد و اقدامات آزمایشگاه کنترل و کیفی مواد غذایی؛ آرایشی و بهداشتی در سه ماهه اول سال 95 بیان نمود:
از جمله اقدامات آزمایشگاه کنترل و کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: تحویل نمونه ها ازاداره نظارت معاونت غذا و دارو، شبکه های بهداشت و مراکز بهداشت، نیروی انتظامی (جهت آزمون درصد الکل در مشروبات) انجام آزمون های کمی و کیفی بر روی نمونه ها و همچنین انجام آزمون جوهر قند( بلانکیت ) بر روی آرد و خمیر های نانوایی و آزمون های مربوط به بررسی محصولات از سطح عرضه می باشد.
زهره غلامی در ادامه خاطر نشان کرد در این راستا در سه ماهه اول سال 95 در مجموع 2630 نمونه از کلیه مراکز دریافت شد که از مجموع 1997 مورد از نمونه ها مطابق ضوابط ملی ، 624 مورد غیر منطبق و 9 مورد فاقد ارزش آزمون بود .
کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان گفتگو با خبرنگار " ایفدونا" افزود: ما در جهت بالا بردن خدمات رسانی و انجام سریع آزمون ها در سال جاری دو دستگاه Titrino جهت اندازه گیری سریع نمک در دوغ و پنیر و همچنین دستگاه Microwave digestion برای هضم سریع جهت انجام آزمون فلزات سنگین در مواد غذایی خریداری نمودیم.
انتهای پیام /
نظر دهید