دقت مصرف کنندگان در مشخصات درج شده بر روی بسته بندی های محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی
رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
مصرف کنندگان بایستی در هنگام خرید محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی به مشخصات درج شده بر روی بسته بندی ها دقت نمایند
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با خبرنگار " روزنامه همشهری " در خصوص نحوه نظارت بر درج تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته بندی های مواد غذایی وبهداشتی بیان نمود : درج تاریخ تولید و انقضاء و صحت آن به عهده تولید کنندگان می باشد ، به این صورت که تولید کننده متعهد می گردد در بازه زمانی درج شده بر روی بسته بندی ویژگی های کمی وکیفی محصول تغییر نکرده و مطابق ضوابط فنی وبهداشتی و استاندارد های مربوطه باشد.
مهندس محمد موقتی مقدم در پاسخ به این سوال که " آیا تاکنون در سطح استان تخلفی در این مورد مشاهده شده است یا نه ؟" عنوان نمودند:
طی بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی این معاونت در صورتی که تخلفاتی در این زمینه مشاهده گردد ، اقدامات قانونی لازم معمول می گردد.
موقتی مقدم در پایان خاطر نشان شد که تاریخ تولید و انقضاء محصولات غذایی ، آشامیدنی با توجه به میزان حساسیت و فسادپذیری آنها متفاوت بوده و تولیدکنندگان بایستی بر اساس ضوابط فنی وبهداشتی مربوط به برچسب گذاری مواد غذایی سازمان غذاو دارو مشخصات کامل محصول را جهت آگاهی مصرف کنندگان بر روی بسته بندی ها درج نمایند.
روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نظر دهید