دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی در سال جدید برگزار شد
دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز پانزدهم اردیبهشت ماه ١٣٩٨ در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره
برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با
حضور معاون غذا و دارو، مدیریت اداره نظارت بر موادغذایی و سایر اعضاء کمیته در
تاریخ ١٥ اردیبهشت ١٣٩٨ برگزار گردید. در این کمیته ٤١ فقره پروانه ساخت و ٣ فقره پروانه
بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید