روز جهانی غذا
اولین بار سازمان ملل در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب شود.
روز جهانی غذا
اولین بار سازمان ملل در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب شود. ولی تصویب این روز به عنوان روز جهانی غذا در نوامبر 1972 در بیستمین کنفرانس کشور ها که با شرکت اعضای سازمان خوارو بار و کشاورزی( FAO) تشکیل شده بود توسط دکتر پال رومانی وزیر بهداشت مجارستان که ریاست این کنفرانس را بعهده داشت اعلام شد . از آن به بعد هر سال 150 کشور جهان این روز را برای توجه دادن جهانیان به اثرات فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حد اقلی از غذا که بتواند سلامت آنها را تضمین کند محروم میکند معطوف داشتند .تقریبا از آن سال تا کنون هر سال عنوانی برای ا ین روز توسط FAO با هدف تشویق و تحریک ملتها ، سران دولت ها، مراکز بین المللی و نهاد های غیر دولتی به افزایش تولید محصولات کشاوورزی برای پایان دادن به گرسنگی و تشویق به برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه برای همکاریهای اقتصادی و کشاورزی و حمایت های متقابل فنی برای افزایش محصول انتخاب میکنند تا در بین کشور ها در زمینه های مرتبط مانند سوتغذیه ، گرسنگی و پیدا کردن راه حل ها در سطح جهان و منطقه بحث و تبادل نظر صورت گیرد. 870 میلیون گرسنه در سراسر جهان وجود دارد که تعداد آنها از 20 سال قبل 130 میلیون کمتر شده است. تعداد گرسنگان در امریکای لاتین و آسیا کاهش یافته در حالیکه تعداد آنها در کشورهای جنوب صحرای آفریقا افزایش یافته است. عنوان روز جهانی غذا سال 2012 " کشاورزی تعاونی ، کلیدی برای تغذیه جهان " با توجه به اهمیت نقش تعاونی ها در بهبود امنیت غذایی و ریشه کن نمودن گرسنگی تعیین گردیده است.
اولین بار سازمان ملل در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب شود. ولی تصویب این روز به عنوان روز جهانی غذا در نوامبر 1972 در بیستمین کنفرانس کشور ها که با شرکت اعضای سازمان خوارو بار و کشاورزی( FAO) تشکیل شده بود توسط دکتر پال رومانی وزیر بهداشت مجارستان که ریاست این کنفرانس را بعهده داشت اعلام شد . از آن به بعد هر سال 150 کشور جهان این روز را برای توجه دادن جهانیان به اثرات فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حد اقلی از غذا که بتواند سلامت آنها را تضمین کند محروم میکند معطوف داشتند .تقریبا از آن سال تا کنون هر سال عنوانی برای ا ین روز توسط FAO با هدف تشویق و تحریک ملتها ، سران دولت ها، مراکز بین المللی و نهاد های غیر دولتی به افزایش تولید محصولات کشاوورزی برای پایان دادن به گرسنگی و تشویق به برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه برای همکاریهای اقتصادی و کشاورزی و حمایت های متقابل فنی برای افزایش محصول انتخاب میکنند تا در بین کشور ها در زمینه های مرتبط مانند سوتغذیه ، گرسنگی و پیدا کردن راه حل ها در سطح جهان و منطقه بحث و تبادل نظر صورت گیرد. 870 میلیون گرسنه در سراسر جهان وجود دارد که تعداد آنها از 20 سال قبل 130 میلیون کمتر شده است. تعداد گرسنگان در امریکای لاتین و آسیا کاهش یافته در حالیکه تعداد آنها در کشورهای جنوب صحرای آفریقا افزایش یافته است. عنوان روز جهانی غذا سال 2012 " کشاورزی تعاونی ، کلیدی برای تغذیه جهان " با توجه به اهمیت نقش تعاونی ها در بهبود امنیت غذایی و ریشه کن نمودن گرسنگی تعیین گردیده است.
واحد اطلاع رسانی مواد غذایی و بهداشتی ، معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید