• 1398/04/15 - 09:08
  • تعداد بازدید خبر : 54
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

سومین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی( PRPs ) واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید

به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه، سومین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی (PRPs)، روز دوشنبه، دهم تیرماه ١٣٩٨، جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه؛ به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با
همکاری انجمن صنفی صنایع غذایی استان دو دوره متوالی کارگاه آموزشی تحت عنوان
"اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی(
PRPs)
واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی" با
هدف توانمندسازی مسئولین فنی و ارائه راهکار جهت ارتقاء امتیاز
PRPs، جهت مسئولین فنی واحدهای
تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، در تاریخ دهم تیرماه ٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا
و دارو برگزار گردید.

گفتنی است: در این کارگاه موضوعاتی نظیر
اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل واحد تولیدی، چگونگی اثرگذاری پایش ها، اصول رعایت
بهداشتی فردی پرسنل، ساماندهی ضایعات و پسماند واحد تولیدی ارائه گردید و همچنین در
خصوص چگونگی ارتقاء وضعیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی و ارتقاء
وضعیت تامین کنندگان مواد اولیه و تعیین تکلیف وضعیت محصول نامنطبق راهکارهای عملی
آموزش داده شد و چالش ها و مشکلات واحدهای تولیدی در جهت ارتقاء امتیاز
PRPs نیز مورد بحث
و بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است اولین دوره این کارگاه آموزشی
در تاریخ ٢٠ خرداد ماه سال ٩٨ تشکیل شد و دومین دوره نیز، روز چهارشنبه ٢٩ خرداد ماه
سال جاری برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 49283
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/04/15 09:08