سومین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی( PRPs ) واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه، سومین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی (PRPs)، روز دوشنبه، دهم تیرماه ١٣٩٨، جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه؛ به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با
همکاری انجمن صنفی صنایع غذایی استان دو دوره متوالی کارگاه آموزشی تحت عنوان
"اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی(PRPs)
واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی" با
هدف توانمندسازی مسئولین فنی و ارائه راهکار جهت ارتقاء امتیاز PRPs، جهت مسئولین فنی واحدهای
تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، در تاریخ دهم تیرماه ٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا
و دارو برگزار گردید.
گفتنی است: در این کارگاه موضوعاتی نظیر
اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل واحد تولیدی، چگونگی اثرگذاری پایش ها، اصول رعایت
بهداشتی فردی پرسنل، ساماندهی ضایعات و پسماند واحد تولیدی ارائه گردید و همچنین در
خصوص چگونگی ارتقاء وضعیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی و ارتقاء
وضعیت تامین کنندگان مواد اولیه و تعیین تکلیف وضعیت محصول نامنطبق راهکارهای عملی
آموزش داده شد و چالش ها و مشکلات واحدهای تولیدی در جهت ارتقاء امتیاز PRPs نیز مورد بحث
و بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است اولین دوره این کارگاه آموزشی
در تاریخ ٢٠ خرداد ماه سال ٩٨ تشکیل شد و دومین دوره نیز، روز چهارشنبه ٢٩ خرداد ماه
سال جاری برگزار گردید.
نظر دهید