سیزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری، ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
سیزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز یکشنبه، نوزدهم آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ سیزدهمین
کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده
های آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر فیروز سرودی-معاون غذا ودارو و اعضای کمیته، روز
یکشنبه، نوزدهم آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار
شد.
گفتنی است: در این کمیته، تعداد ۶۸ فقره پروانه ساخت و ۸ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار
گرفت.
نظر دهید