ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی تشکیل گردید
ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز، دهم تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه؛ ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف
و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور اعضاء کمیته صبح روز دوشنبه، دهم
تیرماه سال جاری تشکیل شد.
گفتنی است: در این کمیته، تعداد ٣٨ فقره
پروانه ساخت و ٣ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید