• 1400/05/14 - 13:46
  • تعداد بازدید خبر : 42
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگزاری دوره آموزشی در گیلان

ضدعفونی کننده های جدید در صنایع غذایی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دوره آموزشی تحت عنوان  " ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنایع غذایی " را برگزار نمود.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دوره آموزشی تحت عنوان  " ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنایع غذایی " را برگزار نمود.


این دوره آموزشی با هدف آشنایی با ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنعت غذا و نحوه کاربرد آن روز چهارشنبه مورخ 31/2/1393 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی با حضور 90 نفر از کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان ، کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی سطح استان  برگزار گردید .


برقراری فضای بهداشتی و جلوگیری از ایجاد آلودگی با استفاده از تکنیک ها و مواد ضد عفونی کننده و شوینده    مناسب و مجاز سبب افزایش سطح ایمنی محصولات تولیدی و ارتقاء سلامت جامعه خواهد شد.


روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 5973
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1393/03/12 13:46