برگزاری دوره آموزشی در گیلان
ضدعفونی کننده های جدید در صنایع غذایی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دوره آموزشی تحت عنوان " ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنایع غذایی " را برگزار نمود.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دوره آموزشی تحت عنوان " ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنایع غذایی " را برگزار نمود.
این دوره آموزشی با هدف آشنایی با ضد عفونی کننده ها و شوینده های جدید در صنعت غذا و نحوه کاربرد آن روز چهارشنبه مورخ 31/2/1393 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی با حضور 90 نفر از کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان ، کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی سطح استان برگزار گردید .
برقراری فضای بهداشتی و جلوگیری از ایجاد آلودگی با استفاده از تکنیک ها و مواد ضد عفونی کننده و شوینده مناسب و مجاز سبب افزایش سطح ایمنی محصولات تولیدی و ارتقاء سلامت جامعه خواهد شد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید