• 1400/05/14 - 09:35
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مصاحبه با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت هفته سلامت در گفتگو با خبر نگار واحد مرکزی خبر شبکه استانی باران اعلام نمود

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مصاحبه با واحد مرکزی خبر :

خوشبختانه سطح کیفیت تولیدات استان در حد خوبی است

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت هفته سلامت در گفتگو با خبر نگار واحد مرکزی خبر شبکه استانی باران اعلام نمود : معاونت غذا ودارو دانشگاه وظیفه نظارت بر تولیدات مواد غذایی و بهداشتی استان را داشته که این واحد ضمن صدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری با آرم سازمان غذاو دارو برای محصولات غذایی و بهداشتی ، با انجام بازدیدهای مستمر و نمونه برادی از فرآورده های غذایی و انجان آزمون های کترلی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان بر نحوه فعالیت واحد های تولیدی و کیفیت محصولات تولید شده نظارت دارند . البته کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا ودارو نیز در طول سال بر اساس طرح ملی به عنوان خریدار از محصولات سطح عرضه خریداری نموده( pms) و مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار می دهند.

دکتر فیروز سرودی خاطر نشان شدند خوشبختانه سطح کیفیت تولیدات استان در حد خوبی بوده بطوریکه محصولات بسیاری از شرکت های تولیدی استان در سطح ملی و بین المللی ( صادرات ) مطرح بوده و حتی تعدادی از آنها موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت ( سیب سلامت ) از سازمان غذا ودارو شده اند. از افتخارات ماست که توانسته ایم در سطح ملی و بین المللی جایگاه خوبی داشته باشیم که این جز با تلاش مجربان امر و تولید کنندگان عزیز ممکن نخواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 10951
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/03/25 09:35