• 1400/05/14 - 09:42
  • تعداد بازدید خبر : 33
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مصاحبه خبری معاون غذا ودارو گیلان به مناسبت روز جهانی غذا

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،کنفرانس خبری به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، کنفرانس خبری به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد .

در این کنفرانس که صدا و سیمای مرکز گیلان ، خبرنگاران واحدهای خبری مختلف حضور داشتند ،  دکتر فیروز سرودی ، معاون غذا و دارو و مهندس محمد موقتی مقدم ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به سوالات خبرنگاران در زمینه صنعت غذا و مشکلات موجود پاسخ دادند.  

در ابتدای جلسه دکتر فیروز سرودی ضمن تشکر و قدردانی از حضور خبرنگاران در معاونت غذا و دارو توضیحاتی در خصوص عملکرد و وظایف معاونت غذا و دارو در زمینه تضمین ایمنی محصولات غذایی تولید شده در استان و نحوه نظارت و کنترل آنها بیان نمود.

در ادامه مهندس محمد موقتی مقدم نیز به معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای ، نشان ایمنی و سلامت پرداخت.

ایشان همچنین خاطر نشان شدند که اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در حال انجام طرح های خوبی را با مشارکت سازمان غذا و دارو در سطح استان می باشد ازجمله این طرح ها می توان به طرح ساماندهی برنج های داخلی ( صدور پروانه های بهداشتی جهت بسته بندی ) اشاره نمود که انشاءا... با اجرای کامل این طرح برنج های مرغوب تولید شده در داخل استان صاحب جایگاه مناسب تری در کشور شده و زمینه صادرات این محصول استراتژیک فراهم آید.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 12748
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/07/25 09:42